01colored-blocks_01

Agenti reali

Vorbeste in timp real cu clientii, deoarece conform unui raport de analiza a pietii, consumatorul final vor sa interactiunea cu un agent viu.

02colored-blocks_02

Canale integrate

Pe măsură ce adăugați SMS-uri, chat text, video chat-ul, și partea mobilă veti observa cresterea conversiilor si satisfactia clientilor.

03colored-blocks_03

Salveaza costuri

Companiile de succes externalizeaza cat mai multe servicii. Conform studiilor din domeniu, externalizarea aduce economii de peste 40%.

04colored-blocks_04

Contruieste relatii

Orice achizitie de la magazinele Apple inseamna o experienta, deseori pleci cu mai mult decat te-ai astepta. Toti ne dorim sa facem deal uri cat mai avantajoase.

De ce telemarketing?

 • lansarea unui nou produs sau serviciu - compania dvs tocmai a lansat un produs pe piata. Acesta trebuie popularizat atat prin mijloace traditionale (reclama tv, radio, presa, campanii publicitare online) cat si telefonic. Avantajul major al promovarii prin telefon consta in atingerea stricta a publicului tinta (pe categorii de varsta, ocupatii, studii etc).
 • promovarea unor evenimente sau intalniri - clientii sunt informati cu privire la evenimentele ce vor avea loc in compania dvs
 • atragerea de noi clienti precum si informarea permanenta a celor existenti - clientii sunt informati ritmic cu privire la produsele companiei dvs. De asemenea pot fi identificati noi clienti.
 • cercetari de piata - prin intermediul serviciilor telemarketing se pot realiza cercetari de piata la produse sau servicii.
 • managementul bazelor de date - bazele de date cu clientii companiei sunt verificate si actualizate cu informatiile noi obtinute;
servicii telemarketing

Testimoniale  

 • netWing reprezinta pentru noi un partener care da dovada de reala flexibilitate, cu un suport tehnic de exceptie, cu o echipa de profesionisti si care de fiecare data ne ajuta sa finalizam cu succes proiecte cu un grad inalt de complexitate.

  Cristian Bencze

  Cougar

 • Never expected to get such a powerful-functionality theme for this little money! It is a real pleasure to work with, I think it simply guesses my thoughts!
  Brand Manager Delma si Sunce

  Unilever