01colored-blocks_01

Agenti reali

Vorbeste in timp real cu clientii, deoarece conform unui raport de analiza a pietii, consumatorul final vor sa interactiunea cu un agent viu.

02colored-blocks_02

Canale integrate

Pe măsură ce adăugați SMS-uri, chat text, video chat-ul, și partea mobilă veti observa cresterea conversiilor si satisfactia clientilor.

03colored-blocks_03

Salveaza costuri

Companiile de succes externalizeaza cat mai multe servicii. Conform studiilor din domeniu, externalizarea aduce economii de peste 40%.

04colored-blocks_04

Contruieste relatii

Orice achizitie de la magazinele Apple inseamna o experienta, deseori pleci cu mai mult decat te-ai astepta. Toti ne dorim sa facem deal uri cat mai avantajoase.

cell center netWing

De ce call center?

- accesibilitate si costuri reduse apelarea la un centru de tip call center pentru preluarea apelurilor telefonice ale companiei dvs nu presupune costuri importante si nici investitii in aparatura sau personal
- un management mai bun al personalului angajatii dvs nu vor mai trebui sa raspunda la telefoane, e-mail-uri, sms-uri sau la alte mijloace de comunicare, acestia se vor orienta exclusiv catre activitatea lor.
- cresterea loialitatii clientilor si atragerea de noi clienti : clientii vor capata incredere in compania dvs; acestia vor fi preluati intotdeauna de personal amabil, gata de a-i ajuta si a-i indruma

Daca v-am trezit interesul pentru serviciile noastre call center va rugam sa ne contactati pentru a stabili impreuna solutia optima pentru compania dvs. netWing ofera solutii particularizate pentru fiecare companie in functie de cerintele acesteia.

Testimoniale  

  • netWing reprezinta pentru noi un partener care da dovada de reala flexibilitate, cu un suport tehnic de exceptie, cu o echipa de profesionisti si care de fiecare data ne ajuta sa finalizam cu succes proiecte cu un grad inalt de complexitate.

    Cristian Bencze

    Cougar

  • Never expected to get such a powerful-functionality theme for this little money! It is a real pleasure to work with, I think it simply guesses my thoughts!
    Brand Manager Delma si Sunce

    Unilever