.

echipa netWingDespre netWing International


Nucleul companiei noastre este format din tineri profesionisti entuziasti, disponibili oricand sa realizeze lucruri noi, idei noi, alaturi de oameni dinamici. Abordarea directa, deschisa si personalizata si profesionalismul sunt aspectele esentiale care transforma relatia cu clientii nostri intr-una de tipul "long-term partenership".


netWing va pune la dispozitie o echipa care intelege importanta realizarii si mentinerii unui dialog eficient cu clientii dumneavoastra si care dispune de cunostintele si experienta necesare realizarii in conditii profesionale a acestui dialog, precum si un suport tehnic prin serviciile sale de logistica campanii promotionale, campanii pe suport SMS, data entry - introducere de documente in baza de date, consultanta obtinere numar ANSPDCP, date call center - telemarketing, confirmare participare la evenimente, chestionare, studii CATI - infoline, numere verzi, help desk, order line, backoffice, customers care, customers services, capabil sa faca fata diverselor solicitari.


Pasii spre succes


about-1

Focus

netWing ofera solutii de logistica campanii promotionale (regulament campanie promotionala, numere scurte SMS, infoline - achizitie si expeditie premii - toate acestea sunt posibile prin intermediul produselor noastre superioare tehnic si a grupului de suport clienti. Crestem continuu baza de clienti ca recompensa pentru calitatea serviciilor si stabilitatea acestei calitati precum si ca urmare a flexibilitatii in abordarea oricaror probleme.

about-2

Dedicatie

Ne concentram pe calitate, stabilitate si promptitudinea serviciilor oferite. Vom munci din greu pentru a mentine calitatea serviciilor si abordarea speciala pentru fiecare client ca punct principal al activitatii nostre.

about-3

Incredere

Implicarea noastra in stabilitate si increderea clientilor este evidenta si din tehnologia de ultima generatie pe care o utilizam - CRM de call center - task management - project management cu interfata la client


about-4

Atitudinea

Relatia cu colaboratorii nostri este una din preocuparile majore ale echipei noastre. Feedback-ul clientilor reprezinta un element cheie in evaluare activitatii noastre, in vederea imbunatatirii permanente a calitatii si diversitatii serviciilor pe care le furnizam.

Echipa


Ruxandra Dumitrascu

Customer Relationship Account

Rezolv, planific setarile proiectelor folosind metode adecvate, prin abordari si discutii cu membrii echipei. Discut cu colegii pentru a rezolva diferitele situatii aparute pe durata desfasurarii proiectelor din campaniile promotionale – sms, call center. Supraveghez si monitorizez proiectele si va informez de evolutia acestora. Fac raportarile si prezentarile finale si dau feedback pe toata durata implementarii si ma asigur ca implementarea schimbarilor se intampla ma repede decat va asteptati.


TwitterFacebookVimeo
Viorel Banica

General Manager
TwitterFacebookVimeo
Sorin Jitariuc

Client Service Director

Ca si Client Service Director, voi planifica, gestiona si voi spriji relatia dintre dumneavoastra ca si client si serviciile interne oferite. Voi oferi solutii profesionale, tehnice și proactive relevante pentru situații din proiectele desfasurate impreuna.
Voi asigura consilierea la configurarea proiectului si ma voi asigura de livrarea la timp a tuturor serviciilor.

TwitterFacebookVimeo

Avantajele de a merge pe mana netWing


profesionalism netWing InternationalFeedback-ul - element cheie

Relatia cu colaboratorii nostri este una dinpre ocuparile majore ale netWing. Feedback-ul clientilor reprezinta unele element cheie in evaluare activitatii noastre, in vederea imbunatatirii permanente a calitatii si diversitatii serviciilor pe care le furnizam.

tehnologie netWing InternationalInterfata soft la client

Tehnologie-Suportul tehnologic este prioritar pentru netWing si consta in alegerea celor mai bune solutii tehnice, ( soft-uri specializate de input-uri si raportari), pentru a putea oferi o calitate mereu imbunatatita a serviciilor, la nivelul celor mai inalte standarde.

personalizare netWing InternationalPersonalizare pe nevoia clientului

Pachetele de servicii netWing pot fi personalizate 100% in functie de cerintele efective de comunicare a clientilor. Pentru noi, fiecare client este unic si are nevoi specifice, si ca atare, oferim servicii perfect adaptate dorintelor clientilor nostri.

asaptabilitate netWing InternationalWorkflow editabil

Putem furniza un spectru larg de servicii perfect adaptate nevoilor clientilor nostri. Avem posibilitatea de a plia cu intreaga echipa si configurarile initiale, in functie de schimbarile care survin in timpul derularii proiectelor ,astfel incat sa nu afecteze calitatea desfasurarii activitatii sau workflow-ul in ansamblu.